LET OP! Controleer altijd of u een medewerker van WoltersDesign aan de telefoon hebt, het telefoonnummer moet overeenkomen met 077 770 3342

Handleiding voor het installeren van TeamViewer

TeamViewer is een krachtige software waarmee u eenvoudig toegang kunt krijgen tot andere computers en uw eigen computer op afstand kunt delen. Volg deze eenvoudige stappen om TeamViewer op uw computer te installeren.

Stap 1: Ga naar de TeamViewer-website

Open uw webbrowser (bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Edge) en ga naar de officiële TeamViewer-website door het volgende adres in de adresbalk in te voeren: https://www.teamviewer.com/nl/.

Stap 2: Download TeamViewer

Eenmaal op de TeamViewer-website, zoekt u de knop “Downloaden” en klikt u erop. Dit brengt u naar de downloadpagina.

Stap 3: Kies uw besturingssysteem

TeamViewer is beschikbaar voor verschillende besturingssystemen, waaronder Windows, macOS, Linux en mobiele apparaten. Selecteer het besturingssysteem dat u momenteel gebruikt door op de overeenkomstige knop te klikken.

Stap 4: Download TeamViewer

Na het kiezen van uw besturingssysteem, wordt het downloadproces gestart. Wacht tot het downloaden is voltooid.

Stap 5: Start de installatie

Zodra de download is voltooid, zoekt u het gedownloade bestand (meestal in de “Downloads” map) en dubbelklikt u erop om de installatie te starten.

Stap 6: Installatiewizard

De TeamViewer-installatiewizard wordt geopend. Volg de instructies in de wizard om TeamViewer op uw computer te installeren. U kunt meestal de standaardopties behouden, tenzij u specifieke aanpassingen wilt maken.

Stap 7: Accepteer de gebruiksvoorwaarden

Tijdens de installatie wordt u mogelijk gevraagd om de gebruiksvoorwaarden van TeamViewer te accepteren. Lees de voorwaarden zorgvuldig door en als u akkoord gaat, vink dan het vakje aan dat aangeeft dat u akkoord gaat en klik op “Volgende” of “Installeren”.

Stap 8: Wacht op de installatie

TeamViewer zal nu op uw computer worden geïnstalleerd. Dit kan even duren, afhankelijk van de snelheid van uw computer.

Stap 9: Start TeamViewer

Na de succesvolle installatie kunt u TeamViewer openen. U vindt het meestal op uw bureaublad of in het menu “Start” van Windows.

Stap 10: Geef uw ID en wachtwoord door

Wanneer TeamViewer is geopend, ziet u een unieke ID en een wachtwoord op het scherm. Deze informatie heeft u nodig als u hulp op afstand wilt ontvangen of iemand anders toegang wilt verlenen tot uw computer.

Gefeliciteerd! U hebt nu TeamViewer met succes geïnstalleerd op uw computer. U kunt het gebruiken om op afstand toegang te krijgen tot andere computers of hulp op afstand te bieden aan anderen. Onthoud dat u altijd voorzichtig moet zijn met wie u toegang verleent tot uw computer via TeamViewer en uw ID en wachtwoord veilig moet bewaren.

LET OP! Controleer altijd of u een medewerker van WoltersDesign aan de telefoon hebt, het telefoonnummer moet overeenkomen met 077 770 3342

Disclaimer:

Controleer altijd zorgvuldig de identiteit van de persoon aan de andere kant van de telefoonlijn om ervoor te zorgen dat u daadwerkelijk spreekt met een geautoriseerde medewerker van WoltersDesign. Onze officiële telefoonlijn is uitsluitend bereikbaar via het volgende nummer: 077 770 3342. Wees waakzaam en bescherm uzelf tegen mogelijke frauduleuze oproepen of oplichtingspogingen.

WoltersDesign kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele verliezen of schade als gevolg van ongeautoriseerde communicatie met personen die beweren onze vertegenwoordigers te zijn. Onze medewerkers zullen u altijd voorzien van de nodige verificatiegegevens om hun identiteit te bevestigen. Bij twijfel, aarzel niet om contact op te nemen met ons officiële telefoonnummer voor verdere verificatie. Uw veiligheid en gemoedsrust hebben voor ons de hoogste prioriteit.