Professionele webshop laten maken.

Betaalbare Webshop laten maken al vanaf €225 door WoltersDesign!

, WoltersDesign  , WoltersDesign

Al vanaf €225 een professionele website laten maken!

Onze werkwijze:

 

, WoltersDesign

Kennismaking

Een webshop laten maken doen we voor je met liefde en passie! We gaan eerst met je in gesprek over hoe dat je wilt dat de website eruit komt te zien. ook is het belangrijk dat je hierin aangeeft wat voor soort programma’s gekoppeld moeten worden aan je webshop.

We vragen 50% aanbetaling van het totaal afgesproken bedrag.

Informatie verzamelen

Je stuurt alle informatie die wij nodig hebben zoals afbeeldingen, videos, teksten en logo’s naar ons toe. zodat we direct voor je aan de slag kunnen.

, WoltersDesign
, WoltersDesign

Webshop laten maken

We starten met het maken van een opzet en het uitwerken van jouw webshop. We maken een test webshop waarin je alles kan uittesten of alles naar wens blijkt te zijn.

Het testen van de website vindt plaats op een tijdelijke locatie op onze servers. Als de website naar tevredenheid werkt, verhuizen we de website naar uw webhosting (gratis).

Of laat uw website door ons hosten! Wij bieden supersnelle WordPress hosting. dit houdt in dat onze server(s) geoptimaliseerd zijn voor WordPress zodat je beter vindbaar bent op Google en je een supersnelle webshop hebt!

Gratis E-mail 
 Dagelijkse Back-ups

Gratis SSL help_outline
✓ Gratis CDN help_outline
✓ WordPress Acceleratie help_outline
✓ Onbeperkte Bandbreedte

Klaar voor gebruik!

Zodra jouw webshop klaar is voor gebruik gaan we nog een keer alle plugins en thema’s controleren zodat alles goed up-to-date is en dat je voorzien bent van de laatste beveiligings updates. Mocht je vragen hebben kun je onze support afdeling altijd contacteren.

Mocht je geen tijd hebben om de website te onderhouden kunt u de werkzaamheden aan ons uitbesteden. de prijzen kunt u hier terugvinden

, WoltersDesign

WordPress WooCommerce webshop

Maak gebruik van s’ werelds meest gebruikte Content Management Systeem. Dit zijn de voordelen:

Klantbeoordelingen

Beoordeeld met 4,1 van 5 sterren op basis van 5 reviews

Bekijk hier onze reviews >